Jdi na obsah Jdi na menu

BRIGÁDY - DPP

Zásady proplácení odpracovaných hodin v roce 2022 

Členové výboru p.s. budou mít proplacené odpracované hodiny na základě uzavřené DPP (300 hodin za rok/max. 10 tis. měs.) až po odpracování 25-ti hodin ve prospěch spolku. Každý člen výboru je ve svém zájmu povinen odpracované hodiny nahlásit pověřenému členu výboru, který bude tyto hodiny evidovat (zpravidla se jedná o ekonoma spolku). Pozdější reklamace budou řešeny cestou předsedy spolku, či jednatele spolku. Ekonom nenese odpovědnost za případné rozdíly, které nemohl předvídat. Odměna za odpracované hodiny je zúčtovatelný doklad, který nelze přepisovat.

 

Nečlenové výboru p.s., kteří se rozhodnou svou pracovní činností pomoci našemu spolku, dostanou na výběr možnost za svou práci získat povolenku pro následující rok zdarma nebo si mohou nechat na podkladě řádně uzavřené DPP vyplácet hodinovou mzdu (zdanění 15% dle zákona) s příslušnými pravidly (300 hodin za rok/max. 10 tis. měs.).

Pokud se rozhodnou pro finanční plnění, tak nedostávají povolenku zdarma pro následující rok.

Pokud se rozhodnou pro povolenku zdarma, tak jsou povinni odpracovat ve prospěch spolku nejméně 15 hodin v příslušném kalendářním roce.

Každý nečlen výboru spolku bude před započetím práce srozuměn s podmínkami a je povinen po ukončení práce v přiměřené lhůtě (nejpozději do konce příslušného měsíce, ve kterém pracovní činnost prováděl) nahlásit pověřenému činovníkovi (ekonom) počet odpracovaných hodin a druh činnosti, kterou prováděl a místo výkonu této pracovní činnosti. Pozdější reklamace budou řešeny cestou předsedy spolku, či jednatele spolku. Ekonom nenese odpovědnost za případné rozdíly, které nemohl předvídat. Odměna za odpracované hodiny je zúčtovatelný doklad, který nelze přepisovat. 

Projednáno na Výboru p.s. 16.12.2022     

 

Organizace brigád v roce 2023

Brigádnická povinnost členů MRS, z.s. byla rozhodnutím sjezdu MRS v roce 2019 zrušena. Kdo má však zájem si formou brigádnické činnosti přivydělat (v roce 2023 je stanovena hodinová sazba na 130,- Kč/hod.) a to formou stanovenou výše uvedenými pravidly. Pravidelně sledujte naše webové stránky, kde budeme aktuálně uveřejňovat výzvy pro rybářskou veřejnost nebo se ozvěte na tel. 772 728 917 (p. Ivánek), či tel. 732 114 893 (p. Hrabec) a následně s ním dohodnete podrobnosti k námi požadované pracovní činnosti.